Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Karnaval Festival is klaar om weer helemaal gek te doen tijdens de grootste hospartij van het jaar. De organisatie pakt feestelijk uit voor de 45.000 bezoekers, want dit jaar zijn er maar liefst 5 area’s en meer dan 150+ artiesten.

LEES OOK: Intents & WiSH Outdoor breiden Elektrum Festival nog verder uit

Wie klaar is om te hossen en springen is bij Karnaval Festival aan het juiste adres. Tijdens het mooiste feestje van het jaar – waar het bier in overvloed is en iedereen verkleed gaat – gooien de makers van Intents Festival traditiegetrouw de bass twee dagen lang vol open. “Ervaar de Brabantse gezelligheid, geniet van liters bier en dans mee in meterslange polonaises!”

Zojuist is het eerste gedeelte van de Karnaval Festival 2024 line-up met een hoop confetti aangekondigd. Zo staan er meer dan 150 DJ’s op de 5 stages: 1 uitbundige mega outdoor mainstage en 4 overdekte area’s met in totaal 5 verschillende stijlen en twee giga vuurwerkshows. Met onder andere D-Block & S-te-Fan, Dual Damage, Major Conspiracy vs Barber, Radical Redemption en nog héul veel anderen!

Ieder jaar wordt het hardstylefeest tijdens carnaval steeds gekker, dus zorg ervoor dat je klaar bent voor een weekend gevuld met harde kicks en hoempapa in het pittoreske Moergestel. Check de eerste fase van de Karnaval Festival line-up hieronder.

Karnaval Festival 2024 line-up (tot nu toe)

Act of Rage vs Aversion
Cryex vs Deluzion
D-Block & S-te-Fan
D-Fence
Dikke Baap
Dimitri K
Django Wagner
Dual Damage
Gezellige Uptempo
Immer Hansi
Killshotje LIVE
Lamme Frans
Major Conspiracy vs Barber
Manifest Destiny vs Rosbeek
Marco Schuitmaker
Mish
Mutilator
Outsiders
Partyraiser vs Spitnoise
Paul Elstak
Radical Redemption
Rebelion vs Vertile
The Purge vs Rejecta
Tommy Santo
Vieze Jack

“Confetti alert: 2 dagen lang helemaal gek doen met de beste hardstyle, RAW & Uptempo karnastyle!”

Karnaval Festival wordt gehouden op zaterdag 10 en zondag 11 februari 2024 in het Brabantse Moergestel. Pre-registreer je nu (dat kende hier doen) om je kaartjes te kunnen scoren vanaf 21 oktober: de normale verkoop begint 3 dagen later. Maar wees gewaarschuwd, want het Captain Karnastyle zorgt iedereen voor een uitverkocht feestje!

Omslagfoto via Facebook-pagina Karnaval Festival

Reageren