Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

De line-up voor Qlimax The Source is bijna rond. De afgelopen week werden de artiesten voor de audiovisual journey één voor één onthuld en vandaag is het de beurt aan KELTEK. Dit betekent dat hij een nieuwe track uit zal brengen voor zijn eigen chapter tijdens online experience: ‘The Alignment’.

LEES OOK: B-Front verantwoordelijk voor chapter ‘The Light of Darkness’ tijdens Qlimax The Source

Vorig jaar was het de eerste keer voor KELTEK als solo-artiest dat hij op Qlimax optrad (daarvoor draaide hij ook al als duo met Psyko Punkz op het evenement). In de afgelopen jaren was de hardstyle producer onder andere verantwoordelijk voor het Defqon.1 2019 anthem en nu is hij ook één van de zeven acts tijdens Qlimax The Source.

Tijdens de eerste hints gokten veel fans op Ran-D, maar nu blijkt dat het toch echt KELTEK is, die voor zaterdag 28 november het chapter ‘The Alignment’ heeft gekregen. Dit maakte organisatie Q-dance zojuist bekend met de onderstaande teaser. Je kunt dus een gloednieuwe KELTEK-track in een Qlimax-jasje verwachten, samen met een dikke show en een behoorlijke line-up tot zover. Nog maar één artist reveal te gaan!

Qlimax The Source line-up
(tot nu toe)

KELTEK
B-Front
Headhunterz & JDX

Phuture Noize
Sub Zero Project
The Qreator

KELTEK zal zijn nieuwe track voor het chapter ‘The Alignment’ tijdens Qlimax The Source laten horen

Tickets voor Qlimax The Source zijn verkrijgbaar zijn via Q-dance.com, inclusief een exclusieve The Source Mask. Voor meer informatie, ga je naar live.q-dance.com.


Omslagfoto via Facebook-pagina Qlimax

Reageren