Rik Houwers
Door Rik Houwers

D-Sturb en E-Force zijn samen in de studio aan het werken aan een nieuwe track. Dit werd gisteren bekend gemaakt door beide heren via een foto op Facebook. De collab tussen de twee heren komt ook op het nieuwe album van E-Force, die we volgend jaar in de schappen kunnen verwachten.

De collab werd door E-Force als volgt aangekondigd op zijn Facebookpagina: “In the studio with D-Sturb! Are you ready for some kickrolls?” Edward Aandewiel, zoals de echte naam van E-Force is, heeft zich binnen de hardstyle opgewerkt tot een grote naam die al op diverse grote festivals gedraaid heeft en is natuurlijk bekend van de ongeloofelijke knallers ‘Seven’, ‘Open The Gates’ en ‘Boomstick’. Op dit moment maakt hij ook nog deel uit van War Force, samen met Warface en komt hij volgend jaar met zijn eerste album. Voor dat album is hij nu druk bezig om alles af te ronden en daar hoort de collab met D-Sturb dus ook bij.

D-Sturb & E-Force

D-Sturb maakte de samenwerking met E-Force als volgt bekend op zijn Facebookpagina: “New bomb in the making with…. E-Force!” Jorrit Popkema, de man achter D-Sturb, is een zeer talentvolle producer en DJ en maakt grote stappen binnen de hardstyle scene. Zijn draaiskills en producingskills liegen er niet om en hij is zeer bekend geworden door de track ‘Menace’ van Warface en Frequencerz te remixen. Ook maakte hij dit jaar de overstap van Gearbox naar End of Line Recordings, het label van Warface. Dit zegt veel over het vertrouwen in Jorrit.

Reageren