Hard News
Door Hard News

Tijdens het 15-jarig bestaan stond Intents Festival stil bij dit bijzondere jubileum en dit werd groots gevierd tijdens de 15 Years Experience Show. Gisteravond heeft de organisatie van Intents Festival deze show op de mainstage, met video en al, online gezet.

LEES OOK: Intents Festival is jarig en dit moet ultiem gevierd worden

“Het was zaterdag 2 juni 2018. De klok slaat 18.00 en een doffe dreun galmt over de reusachtige main stage. Je mond valt open. Er raast een gevoel door je lichaam dat je niet kunt beschrijven. Het grijpt je vast en neemt je volledig over. Je ervaart emoties waarvan je niet wist dat ze bestonden. Duizenden zielen om je heen smelten samen. Met een lach en een traan staar je naar het grootse spektakel dat ieder moment kan losbarsten. Het was het startschot van de 15 Years Experience Show.”, zo schrijft de organisatie van Intents Festival bij de video.

Intents Festival – 15 Years Experience Show

Tijdens deze uur durende speciale show kwam elk jaar van Intents Festival kort voorbij. Het was een ware reis door de geschiedenis van Intents Festival, zo kwamen alle anthem makers om de beurt langs om nog een maal hun anthem te draaien op de main stage. Bekijk hier de 15 Years Experience Show.

Omslagfoto via Facebook-pagina Intents Festival

Reageren