Hard News
Door Hard News

Amsterdam – Kingsland Amsterdam wordt voor het eerst in het vierjarig bestaan van Kingsland uitgebreid met een officieuze hardstyle stage: de Kings Stage. Op deze oranje feestdag kunnen liefhebbers van de hardere muziekstijlen genieten van topartiesten zoals Noisecontrollers, Brennan Heart en Wildstylez.

DJ nummer 53 van de wereld Brennan Heart is zeker geen onbekende in de scene. Hij is onder meer bekend van zijn hits ‘Lose my Mind’ en ‘Imaginary’ welke hij samen met Jonathan Mendelsohn heeft gemaakt. Hij heeft over de hele wereld op elk denkbaar podium gestaan, van Defqon.1 Australië tot EDC Las Vegas.

Noisecontrollers is niet meer weg te denken uit de hedendaagse hardstyle scene. In 2009 kregen ze wereldwijde bekendheid met de hit ‘Ctrl.Alt.Delete,’ hét anthem van In Qontrol dat jaar. In 2012 hadden ze hun eigen prestigieuze X-Qlusive avond in de HMH. De Noisecontrollers hebben wereldwijd op de grootst denkbare podia gestaan, waaronder Qlimax, Defqon.1, Decibel, In Qontrol en Hard Bass om er slechts een paar te noemen.

kingsland
Wildstylez brak voor het grote publiek door in 2013. Samen met Niels Geusebroek, stonden ze met hun megahit ‘Year of Summer’ maar liefst 23 weken lang in de Nederlandse top 40. Het duo ontving voor deze prestatie een gouden plaat. Dit is de eerste gouden plaat ooit uitgereikt in de hardstyle scene.

Behalve een hardstylestage, breidt Kingsland 2016 ook uit met een nieuwe stad. Na het succes in Amsterdam in voorgaande vier jaren en de succesvolle uitbreiding naar Den Bosch afgelopen jaar, is Kingsland Groningen het nieuwe partyfront voor de Noordelijke fans op 27 april.

Line-up Kingsstage
Bass Modulators
Brennan Heart
Coone
Jinxed
Noisecontrollers
The Prophet
Wildstylez
Zatox
Hosted by: MC Tha Watcher 

Kaartverkoop
De kaartverkoop start op vrijdag 26 februari 2016, vanaf 12.00 uur. Kaarten zijn online te koop via de website: kingslandfestival.nl.

Reageren