Hard News
Door Hard News

Na een uitverkochte editie in de Maassilo, reist Loudness in 2016 traditiegetrouw door naar de volgende underground locatie van Nederland. Het Klokgebouw in Eindhoven wordt op zaterdag 5 maart omgetoverd tot beukpaleis voor de echte liefhebbers van Raw Hardstyle. De voormalige fabriekshallen van het Klokgebouw passen door hun rauwe uitstraling perfect bij Loudness. Benieuwd naar de line-up? Die kun je hieronder checken:

Line-up

B-Front
Adaro
Crypsis
Regain
Phuture Noize
Thera
Psyched
Artifact
Sub Sonik
D-Mon
Nightfall
Malice
Prefix & Density
Rebelion
The Geminizers
High Voltage & Bass Chaserz
Jason Payne
Hosted by Nolz & Livid

Verdeeld over twee area’s zorgen 17 acts voor het hardste beukgeweld. Zoals gebruikelijk op Loudness bestaat de line-up uit een mix van gevestigde namen en nieuwe talenten. B-Front is het gezicht van Loudness en speelt een thuiswedstrijd in Eindhoven. Crypsis hoort net als grootmacht Adaro thuis op Loudness. Voor Regain is het na zijn remix van Adaro’s ‘For The Street’ hard gegaan. Datzelfde geldt voor Phuture Noize, Artifact en Sub Sonik die door hun releases vertrouwde gezichten zijn geworden in de Raw Hardstyle scene. High Voltage krijgt deze nacht gezelschap van Bass Chaserz.

Vanuit Italië komt het duo Malice voor de eerste keer naar Eindhoven, net als de Schotse mannen van Rebelion. The Geminizers stonden al twee keer eerder op Loudness en weten dus precies wat nodig is om het Klokgebouw af te breken. Ook Jason Payne , Thera en Prefix & Density zijn niet onbekend in Eindhoven. De talenten Psyched, D-Mon en Nightfall maken de line-up compleet.

Alvast in de stemming komen voor Loudness? Check hier de trailer.

Tickets zijn verkrijgbaar via de b2s ticketshop. Check deze website voor meer informatie over Loudness.

Reageren