Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Knockout Outdoor staat aan de vooravond van een primeur in Australië. Met maar liefst 50.000 man breekt het festival een record van het meest aantal bezoekers én de grootste mainstage ooit Down Under.

LEES OOK: Australische organisatie zet complete 3D-wereld op in Amsterdam in tijden van corona

Organisatie HSU (Harder Styles United) pakt enorm uit in het Giants Stadium: geen enkel ander muziekfestival in Australië dan Knockout Outdoor heeft eerder zo’n groot podium neergezet. Het is op de plek waar eerder de Olympische Spelen gehouden werden en deze biedt nu plaats voor meer dan 40 artiesten uit de hardere stijlen. “Het is onze grootste stage- en eindshow productie ooit”, laat HSU weten.

Het is een nieuwe mijlpaal voor de Australische scene, waar HSU zo’n 16.632 kilometer verderop de grenzen aan het verleggen is. Mede door evenementen als Midnight Mafia en Knockout Circus keerden onder andere Project One en zelfs Showtek (met hun enige echte hardstyle-optreden) terug. Nu staan onder andere Headhunterz, Rebelion en Rooler & Sickmode met The Gang met een hoop nieuwe muziek op het volledig uitverkochte festival: met 3 area’s aan Hardstyle, RAW en Hardcore. “It’s been many years in the making, but HSU is finally hosting a Monster Outdoor Festival in Sydney!”

‘HSU verlegt met Knockout Outdoor: Enter The Arena opnieuw de grenzen voor de hardere stijlen in Australië’

Knockout Outdoor vindt morgen plaats op zaterdag 1 oktober. Het festival is morgen vanaf 6:00 tot 15:00 (Nederlandse tijd) te volgen via de livestream op het Twitch-kanaal van HSU.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by H S U (@eventshsu)

Omslagfoto via Facebook-pagina HSU – Harder Styles United

Reageren