Hard News
Door Hard News

It’s showtime! Zet om 19 maart 2016 een dikke rode cirkel in je agenda, want dan transformeert Ahoy Rotterdam zich tot hét hardere stijlen gala van 2016. Een line-up van top artiesten in spectaculaire combinaties is het belangrijkste ingrediënt van KO2016. Muzikaal brengt b2s jou het allerbeste van de hardere stijlen samen op één avond. Geniet van een nacht, opgebouwd van Hardstyle tot aan Hardcore, waarbij het melodieuze geluid centraal zal staan.

Bekijk de trailer en check waarom je deze avond niet mag missen.

And the nominees are

Wie zijn er tijdens deze nacht onverslaanbaar of welke gelegenheidsformatie zal je volledig wegblazen met de perfecte combinatie van hun verschillende sounds. Tijdens deze avond betreden verschillende artiesten de rode loper die vervolgens samen achter de decks plaatsnemen om als succesvolle act het beste van hardstyle en een tandje harder te presenteren. Hierin kun je alleen maar de hoogste kwaliteit binnen het genre verwachten, waarbij de complete shownacht wordt gehost door niemand minder dan MC DL. De knallende hardcore afsluiter wordt verzorgd door de Rotterdamse Hardcore legendes; Paul Elstak, Neophyte en Panic. Alle veelbelovende namen en opkomende talenten die tijdens deze nacht als formatie het podium zullen betreden op een rij:

Adrenalize & Rebourne
Sound Rush & Cyber (AT)
Wildstylez & Demi Kanon
Bass Modulators & Code Black
Atmozfears & Audiotricz
Brennan Heart & Zatox (IT)
B-Front & Ran-D
Frequencerz & E-Force
Paul Elstak & Neophyte & Panic
Hosted by MC DL

Tickets zijn verkrijgbaar via de b2s ticketshop. Voor alle info over KO2016 check je deze website en deze Facebook pagina.

Reageren