Rik Houwers
Door Rik Houwers

Afgelopen zaterdag stond de derde editie van Supremacy op de planning. Het feest dat gekenmerkt wordt door snoeiharde hardstyle (even inkomen is er niet bij), de vele live-acts en unieke beleving (vliegende dj-booth bijvoorbeeld) gaat naar alle waarschijnlijkheid ook plaatsvinden in het buitenland. Om preciezer te zijn, Australië.

Crypsis interview
In een interview met het Supremacy Magazine brengt Crypsis de geruchtenstroom over een Supremacy editie in Australië op gang. “Nowadays, raw Hardstyle has actually become the ‘mainstream’ sound and there a lot of raw DJ’s playing on mainstages – five years ago this would’ve been unheard of. I even heard a rumour that Supremacy will go abroad, or in other words ‘will go down under…’. Ook al is het een gerucht, dan nog is het goed mogelijk dat een Supremacy in Australië daadwerkelijk gaat gebeuren. Crypsis is namelijk onderdeel van het boekingskantoor Most Wanted DJ, wat op haar beurt weer een zeer goede relatie heeft met Art of Dance, de organisatie achter Supremacy.

Australië
De hardstyle is al jaren erg populair in Australië, maar daar komt de opkomst van de raw hardstyle nu ook bij. Steeds meer raw hardstyle artiesten worden geboekt om in Australië op te treden. Zo waren Theracords begin dit jaar op tour en was B-Front in maart daar aan het touren. Na Defqon.1 Australia, komt er nu, naar alle waarschijnlijkheid, een Supremacy editie Down Under. Houd ons in de gaten voor meer informatie.

Foto: Supremacy / Sunny4ya.com

Reageren