Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Level One zet een volgende stap in zijn veelbelovende carrière. De jonge hardstyle DJ en producer heeft afgelopen weekend niet alleen zijn nieuwe live-act Reversed Reality gelanceerd, maar zo heeft hij ook nog eens getekend bij het grote Scantraxx BLACK.

LEES OOK: Zatox blaast bij Scantraxx zijn oude label nieuw leven in: “Italian Hardstyle”

Het is voor Level One loon na hard werken. Als sinds 2017 is de getalenteerde DJ verbonden aan Scantraxx, destijds bij het sublabel X-Raw. Door tracks als ‘Victory’ en zijn collab met RVAGE ‘Moment Of Truth’ draaide hij steeds vaker op evenementen als Shockerz, Intents Festival en Defqon.1, waardoor hij doorstroomde naar Scantraxx Carbon.

Nu is het tijd voor het grote werk. Met indrukwekkende remixes zoals Deetox’s ‘Lose Control’ en ‘Scantraxx Rootz’ van Headhunterz en Abject, stroomt Level One nu door naar het Scantraxx BLACK-mainlabel. Het afgelopen weekend is hij namelijk aangekondigd op het 20 Years of Scantraxx-evenement als de kersverse nieuwe aanwinst. “Ik ben erg enthousiast over deze volgende stap in mijn carrière en ik ben er trots op nu deel uit te maken van de Scantraxx main label crew!”

Level One: “Hard werken loont, ik ben trots dat ik nu onderdeel ben van Scantraxx BLACK”

Level One’s eerste release als Scantraxx BLACK-artiest is binnenkort in feit. ‘Reversed Reality’, wat ook de titeltrack is voor zijn nieuwe live-act, komt uit op dinsdag 13 december en is nu al te pre-saven.

Omslagfoto via Facebook-pagina Level One / MNO Photo

Reageren