Door

Op zaterdag 20 december organiseert High Energy Events de tweede editie van MegaWatt Festival in de IJsselhallen Zwolle. Voor deze tweede editie gaat de organisatie letterlijk het roer omgooien. Zo krijgt het Indoor Festival een compleet nieuwe indeling, gaat Housteria als main-area fungeren en wordt het groter opgezet als vorig jaar. Zorg dus dat jij deze editie niet mist en scoor je tickets vandaag nog op www.megawattfestival.com!

Line-up
Bij een groot Indoor Festival als MegaWatt hoort natuurlijk ook een über dikke line-up. Met meer dan 50 artiesten verdeelt over vier area’s heeft High Energy Events ook dit jaar weer iets magisch weten te fabriceren. Check de line-up hieronder en spread the word!

Housteria (house)
Quintino
Jay Hardway
Franky Rizardo
Vato Gonzalez ft. MC Tjen
Jordy Dazz
La Fuente
Supreme Gentlemen
Sebastian Bronk
MC Boogshe

Megabase (hardstyle)
Adaro
Crypsis vs. Outbreak
Digital Punk
Chain Reaction vs. Warface
Hard Driver
Thera vs. Degos & Re-Done
Jack of Sound
Zentiments vs. The Vision
Proto Bytez vs. Mythix
MC Renegade

I Am Techno (techno)
Reset Robot
Ray Kajioka LIVE
Roy El Kei
Keith Carnal
Andy Chunes
Joshua Kayn

Harddefinition by Dr. Rude (freestyle)
Ruthless vs. Dr. Rude
Panic vs. Dr. Rude
Darkraver vs. Dr. Rude
Bass-D vs. Dr. Rude
Bestien
Potato vs. Wodan
Vecino
MC The Russian

Tickets
Geen Early Bird of Discount ticket weten te bemachtigen? Geen paniek! Er zijn nog voldoende Regular tickets beschikbaar voor MegaWatt Festival. Regular tickets kosten €39,50 ex. Fee en zijn verkrijgbaar op www.megawattfestival.com.

Als VIP naar MegaWatt Festival?
Dit jaar is er ook een mogelijkheid om als VIP naar MegaWatt Festival te komen. Als VIP heb je vele privileges zoals een eigen ingang, gratis (dichtbij) parkeren, gratis kluisjes, toegang tot het VIP-deck met een prachtig uitzicht over de main-area (Housteria) en meer! Altijd al een keer als VIP naar een festival willen gaan? Dan is dit je kans! VIP-tickets kosten in de voorverkoop €75,- ex. Fee en zijn in beperkte oplage verkrijgbaar.

Benieuwd hoe het er vorig jaar aan toe ging in de IJsselhallen?

Check hier de aftermovie van 2013:

http://www.youtube.com/watch?v=IhvbDpSnUiI

Reageren