Hard News
Door Hard News

B-Front, Warface vs Killshot, Crypsis vs Act of Rage, Sub Sonik (live), Regain vs D-Sturb vs Insidiouz, Deetox (live) en nog veel meer artiesten staan dit jaar op DEDICATED om het festival op zijn grondvesten te laten trillen.

Harde battles en unieke live optredens die garant staan voor een dag knallen: de line-up van DEDICATED Outdoor 2017 is bekend gemaakt en is groter dan ooit. Na meer dan 15 succesvolle indoor en outdoor edities strijkt DEDICATED 8 juli weer neer op het strand aan de Cattenbroekenplas in Woerden met een verrassende samenstelling van artiesten.

Na het live debuut van ‘Bring the Riot’ begin april draait ‘The Queen of Raw’ Deetox haar live set ook op DEDICATED. Maar ze is niet de enige, zo knallen Rebelion én Sub Sonik (presents Strike One) ook live uit de spreakers op 8 juli.

dedicated-stageNaast bovengenoemde acts kunnen de bezoekers zich opmaken voor de hardste battles in een bijzondere formatie. Zo bestormen Warface & Killshot samen het podium en gaan Crypsis & Act of Rage met elkaar de strijd aan. Als closing act staan Regain, D-Sturb en Insidiouz lijnrecht tegenover elkaar. In de Freestyle area knalt ‘The Godfather of Hardcore’ Paul Elstak onder andere met helden als Panic, The Viper en Luna.

DEDICATED gaat maar om één ding, namelijk de volledige overgave aan de hardere stijlen. Dit jaar zal het festival in het teken staan van het thema Join the Tribe: de samenhorigheid van de doelgroep is namelijk dé kracht van het festival.

Complete line-up:

MAINSTAGE [HARDSTYLE & RAWSTYLE]
B-Front
Warface vs. Killshot
Crypsis vs. Act of Rage
Sub Sonik (live) presents Strike One
Regain vs. D-Sturb vs. Insidiouz (Point of No Return closing set)
Deetox (live) presents ‘Bring the Riot’
Requiem
Rebelion (live)
Phuture Noize
Bass Chaserz
Prefix & Density
MC Renegade

AREA 2 [FREESTYLE, EARLY & HARDCORE]
Paul Elstak
Dr. Rude
The Viper
Luna
Panic
Josh & Wesz
Ransom
Outsiders
MC Democian

dedicated-publiekIn het kort:
DEDICATED Outdoor – Join the Tribe
Datum: Zaterdag 8 juli
Tijd: 12:00 tot 23:00
Locatie: Cattenbroekerplas – Woerden
Info & tickets: www.dedicatedhardstyle.nl

Ver weg van de beschaving zoals wij deze kennen, volledig geïsoleerd van de buitenwereld komen op 8 juli alle dedicated fans van de hardere stijlen bij elkaar op het strand van de Cattenbroekerplas. Om als één te stampen op de genadeloos lekkere sets van de beste Hardstyle, Freestyle en RAW DJ’s.

Reageren