Rik Houwers
Door Rik Houwers

In 2003 werd de eerste editie van Defqon.1 Festival in Nederland gehouden. Al snel groeide dit festival uit tot het populairste hard dance event van Nederland en besloot Q-dance om het feest buiten Europa te organiseren. Het oog viel op Australië, daar waar de hardstyle hard groeide. Ook daar is het feest in korte tijd zeer populair geworden en besloot Q-dance wederom om een nieuwe editie op te zetten buiten Europa en Australië. Het werd Santiago in Chili.

Eerste editie
In 2015 vond de eerste editie van Defqon.1 Chili plaats in de hoofdstad van het land, Santiago de Chile. Q-dance besloot om de editie van 2015 een vervolg te geven en op 10 december 2016 de tweede editie van Defqon.1 Chile te organiseren. Gisteren werd de line- up bekend gemaakt.

Line-up

Defqon.1 ChileLocatie
Defqon.1 Festival Chile vindt ook dit jaar weer plaats op het Centro de Eventos Munich. Een groot evenemententerrein net buiten Santiago. Ondanks de datum, die voor ons in de winter valt, is het in Zuid-Amerika natuurlijk gewoon zomer en kan er volop gefeest worden bij een mooie temperatuur.

Tickets zijn hier verkrijgbaar: Defqon.1 Festival Chile tickets

Reageren