Mark de Rond
Door Mark de Rond

Ben jij opzoek naar dé outfit voor carnaval en wil jij opvallen met je kostuum maar heb je geen zin om naar een winkel te gaan en lekker lui vanaf je laptop je outfit te scoren? Dan is Festival-onesies.nl de site voor jou!

Wil jij er bij lopen als een handlanger van El Professor uit een populaire Netflix serie La Casa de Papel? Deze La Casa de Papel outfits lijken nu al het kostuum van het jaar te worden. Je kan er dus wel van uit gaan dat je veel handlangers van El Professor tegen zal komen tijdens carnaval. De serie is niet alleen een hit op Netflix, eerder namen de personages al de mainstage van Defqon.1 over tijdens Power Hour en zijn ze te zien in een trailer van het nieuwe Q-dance festival WOW WOW. Nog meer redenen waarom het La Casa De Papel pak de perfecte outfit is voor carnaval 2019.

Je ziet het wel vaker op festivals, mensen in een onesie, maar wat maakt de onesie nou zo ideaal? Ga verkleed in een dieren onesie en je kan veel reacties krijgen van mensen die een grap maken over het dier wat je op dat moment bent of je wordt gezien als een knuffel object. Tijdens carnaval is er natuurlijk geen garantie op lekker weer dus in een leuke onesie blijf je makkelijker warm. Hierdoor heb jij minder last van de mogelijke kou en kan je lekker warm door stampen op een van de tientallen hardstyle feesten.

De perfecte onesie voor jou en je vriendengroep

Als je met je hele vriendengroep verkleed gaat kan je elkaar natuurlijk ook makkelijker terug vinden. Ga jij met je groep verkleed in een zelfde onesie maar ben je bang dat iemand anders deze onesie ook heeft? Je kan deze zelfs laten bedrukken met een eigen tekst of er een nemen met een leuk motto achterop zodat je je vriendengroep altijd kan herkennen en terug vinden.

Omslagfoto via website Q-dance

Reageren