Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Recht voor je raap, dat is waar Loudness voor staat! The Intensity of Sound zal op zaterdag 16 november 2019 alweer voor de tiende keer gehouden worden in de Maassilo in Rotterdam en dat doet het – zoals je gewend bent – met de grootste namen uit de raw hardstyle.

Met meer dan 25 namen, heeft Loudness opnieuw een heel peloton aan zwaargewichten in huis gehaald. Tussen de betonnen muren van de Rotterdamse beuktempel, nemen in Area 1 vele grote artiesten als Rebelion, D-Sturb, Adaro en Rooler namelijk plaats achter de draaitafels. Bovendien zullen E-Force & Rejecta voor het eerst – na het succes van hun collab ‘Kicked Out’ – samen een versus-set neerzetten en presenteert Apexx zijn splinternieuwe album Machines Don’t Bleed.

De tweede area van The Intensity of Sound staat vol met DJ’s die keihard aan de weg aan het timmeren zijn, zoals Cryex en Aversion. En in Area 3 van één van de meest beruchte locaties uit onze scene is het beuken geblazen. Onder andere Riot Shift, The Purge en Ncrypta & Thyron zorgen ervoor dat de voormalige graansilo op zijn grondvesten zal schudden. Bekijk nu de volledige line-up hieronder.

The Intensity of Sound

Mis de tiende editie van Loudness – The Intensity of Sound in de Maassilo niet en haal je tickets nu in huis voor zaterdag 16 november 2019. Volg Loudness op de voet en meld je aan voor het officiële Facebook-event voor meer informatie.

Dit is de Loudness 2019 line-up

Area 1
Adaro
Clockartz
D-Attack
D-Sturb
Deetox
E-Force & Rejecta
Machines Don’t Bleed [Apexx’s Album Showcase]
Rebelion
Rooler
Hosted by Livid

Area 2
Aversion
Cryex
Genox
Kruelty
Retaliation
Rogue Zero
Vertile
Hosted by Raise

Area 3
Imperatorz
Jason Payne
Krowdexx
Level One
Ncrypta & Thyron
Riot Shift
The Purge
Hosted by Democian

Omslagfoto via Facebook-pagina Loudness by b2s

Reageren