Thomas Sterks
Door Thomas Sterks

Je kent de heren vast wel; Low-E & Zero Sanity. De één bekend van klassiekers zoals W.T.F., Vendetta en I’ve Lost You. De ander bekend van The Magic Show en tracks zoals Hit The Floor en Psychedelic Substance. Sinds vorig jaar zijn er al diverse collabs uitgebracht door dit duo op labels zoals: WE R, AVIO en Derailed Traxx. De eerdere samenwerkingen bevielen zo goed, dat ze besloten hebben om definitief een act te gaan vormen. Naast het produceren van muziek kan je ze dus ook gaan vinden op festivals.

Om het nieuwe jaar gelijk goed in te luiden hebben ze een pareltje geproduceerd. Crusade begint als een gevoelige song met de prachtige vocaal van Maia richting een bijna ‘old school rave’ track. De opbouw is meeslepend welke inslaat tot een moment van extase als de climax erin klapt. Hierdoor is de track net even anders dan andere hedendaagse hardstyle tracks.

Zoals de titel van dit artikel al verraad zal de track “Crusade” gaan heten. De officiële release staat gepland voor 29 januari, maar voor de mensen die écht niet kunnen wachten is hieronder de preview te beluisteren:

Wil je niks van dit duo missen? En nieuwsgierig wat zij nog meer gaan brengen dit jaar? Volg ze via Instagram of Facebook. Bezoek ook de Facebook– en Instagram-pagina van Derailed Traxx Records.

Reageren