Door Thomas Sterks

Op zaterdag 22 oktober 2016 wordt De Kreek in Kerkdriel voor de tweede maal overgenomen door Madhouze Events. Maak je klaar voor MADHOUZE – Do Or Die -.

Deze editie wordt niet alleen groter, maar ook nog harder dan de vorige editie! ‘Do Or Die’ is het thema van deze editie en dat betekend ‘die hards only’ en compleet los gaan alsof het je laatste feestje is op de hardste setjes van jouw favoriete RAW hardstyle dj’s.

Om het publiek nog meer te bieden is er deze editie keuze uit niet één, maar twee area’s! De grote sporthal zal het toneel zijn van de ‘Do Or Die Area’. Voor de tweede area is de samenwerking aangegaan met het populaire label Gearbox Digital. De volledige line up van deze area zal ingevuld worden door dj’s van dit label met als motto ‘Fear The Gear’!

Line up
Do Or Die (Main):
Deetox – E-Force – Jason Payne – Kasparov – Luna – Madhouze Madness – Prefix & Density – Rebelion – Requiem – Unresolved – MC Creature

Gearbox Area:
Adventum – Amentis – Luminite – Malice – Ncrypta – Outlaw – Re-Mind – Rooler – Thyron – MC Invalid

Info
De deuren zijn geopend vanaf 19:00 tot 03:00 uur. Entree is toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder. Voor meer info over het evenement check de website madhouze-events.nl of de Facebook pagina van Madhouze Events.

Tickets
De Blind Tickets zijn reeds uitverkocht! Early Bird tickets voor MADHOUZE – Do Or Die – zijn nu verkrijgbaar voor €21,50 (ex. fee). Regular Tickets kosten €26,50 (ex. fee) en zijn verkrijgbaar via: madhouze-events.nl

Reageren