Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

De Victorie in Alkmaar opent op 11 november de deuren voor MADNESS, wat maar één ding betekent: de nodige waanzin, confetti, ballonnen en één grote muzikale ratjetoe van hardere stijlen. Pak een pen, noteer de datum, want MADNESS is hét freestyle event in de kop van Noord-Holland!

De artiesten die het verschil gaan maken zijn:

Korsakoff
Dr Phunk
Deepack
Bass-D
Ransom
Geck-o
Rät N FrikK

MADNESS is een event van Victorious Events. Dit rebelse collectief ontstond begin 2017 en heeft de afgelopen periode veel tijd, energie en creativiteit gestoken in de ontwikkeling van een aantal nieuwe concepten. Met ruim een decennia ervaring in de hardere stijlen weten zij precies wat een niet te missen feest nodig heeft.

Alkmaar heeft nu eindelijk die splinternieuwe poptempel waar al jaren van is gedroomd. De Victorie biedt alle mogelijkheden om het publiek een zo goed mogelijke beleving te bieden. Door de ideale ligging is de locatie makkelijk te bereiken met de auto, trein en benenwagen.

madness victorie alkmaar

This is Madness – Changing the Game!

De waanzin van de dag zal op 11 november in Alkmaar regeren. Verzeker jezelf nu van een ticket. De voorverkoop is al in volle gang en de speciale eerste fase voor de allergekste mensen is volledig uitverkocht. Profiteer zolang het kan voor slechts 16,50 euro van de scherp geprijsde tickets in de tweede fase of scoor met groepskorting vijf tickets voor 75 euro. De tickets koop je via www.podiumvictorie.nl.

Our love is… MADNESS!

Reageren