Hard News
Door Hard News

Met trots presenteert District East Events de complete line-up voor Magic Festival op zaterdag 26 augustus. Techno en de harder styles ontmoeten elkaar op een unieke historische locatie: “De Engelse Schans” in Lichtenvoorde. Laat je op Magic Festival een dag onderdompelen in tech-house, techno, hardstyle en hardcore op dit schitterende stukje Achterhoek!

Het oude verdedigingswerk ligt verscholen tussen de bossen en biedt een unieke mogelijkheid om heerlijk los te gaan in de openlucht. De aankleding en uitstraling zal centraal staan tijdens het thema “Nature Industries” op zaterdag 26 augustus 2017.

Magic op de tekentafel
Het concept Magic bestaat sinds begin 2016. Er zijn in het verleden drie indoor edities geweest bij City Lido te Groenlo. Hier zijn de genres Deephouse, Techno, Hardstyle, Hardcore en Uptempo de revue gepasseerd.  Magic is bedacht door jeugdvrienden Jeroen Koster en Niek Lansink. Op menig festival hebben ze samen magische momenten beleefd… Magische gebeurtenissen bezorgen memorabele momenten! Magic is een uniek concept met een portie wel geplaatste humor.

Goede sfeer creëren
Een goed concept op een prachtige locatie met de juiste aankleding en opbouw in de line-up is volgens de heren de basis om een goede sfeer te creëren. Op 26 augustus gaat District East Events iets magisch neerzetten wat nog niet eerder is gedaan op “De Engelse Schans” in Lichtenvoorde! Mis dit niet in het hartje van de Achterhoek.

Opbouw in de line-up
Er is bewust gekozen door de organisatie om bij de Hardstyle Area een opbouw qua hardheid in de muziek te kiezen. Van Euforische Hardstyle naar een stukje Classics om vervolgens door te gaan op Rawphoric, Raw en daarna Hardcore. Zo hebben de headliners B-Front, Frequencerz en Noize Suppressor vs Mad Dog meer creatieve ruimte in een set van 90 minuten om ouder ‘vergeten’ tracks te draaien.

Voor de Techno area geldt hetzelfde qua opbouw. Er wordt begonnen met Tech-House en geëindigd met een goede pot Techno. Tevens zijn er twee live-acts geprogrammeerd:Reiner Zonneveld en T.Raumschmiere om de technoliefhebber een unieke beleving te geven.

Eerste editie
Magic Festival zal voor de eerste keer gehouden worden op 26 augustus 2017. De locatie, line-up en het concept dat District East in handen heeft geeft ze voldoende vertrouwen om hier een knaller van een eerste editie neer te zetten. It’s all about the MAGIC!

Wil jij dit Magische festival meemaken? Volg het Facebook evenement en koop je tickets via onderstaande link:

FB Event: https://goo.gl/XZrfc2
Tickets: http://otix.us/magicfestival

Reacties

  • Sjambek 01 mei 2017 - 22:02

    Festival in de achterhoek, heel dik.

    Quote

Reageren