Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Major Conspiracy krijgt een eigen evenement in 013 in Tilburg. Samen met BKJN Events zullen zij je verwelkomen op hun eerste solo-event ooit: “We gaan G.V.D. feesten!”

LEES OOK: TITANIUM Festival voegt uniek element toe aan keiharde line-up: “Clash of Titans”

De mannen van Major Conspiracy hebben de afgelopen jaren een enorme indruk gemaakt binnen en buiten de Uptempo-scene: het is namelijk altijd keihard gassen met een grote lach op het gezicht. Hun enorme fanbase zorgt voor volle dansvloeren op de grootste festivals, waar het energieke (en enthousiaste) tweetal iedere keer weer weet te verrassen. Zo sloten zij afgelopen jaar de TITANIUM Mainstage (als onderdeel van Offensive Rage) af en belandde ‘Cocaine Last’ in de top 10 van de Hardcore Top 100.

Hierdoor ging Major Conspiracy ook al aan de slag met grote artiesten zoals N-Vitral en The Purge. Nu worden zij beloond met een uniek eigen evenement genaamd G.V.D.: een naam die bij velen bekend is van de track ‘Major Fans’. Wekelijks schreeuwen velen mee met dit nummer en daarom doopt BKJN dit om tot een volledige avond die volledig om Major Conspiracy draait.

“We zijn gezegend om jullie te vertellen dat we ons eigen evenement zullen hebben in 013 Tilburg!”, vertelt Major Conspiracy trots. “Verwacht geweldige shows, waanzinnige battles die je nog nooit eerder hebt gezien en verbluffende visuals! We nemen je mee op een reis naar de poorten van de hemel, of daal je af naar de duisternis..?”

Major Conspiracy krijgt hun eerste solo-event in 013: “G.V.D.!”

BKJN Events presents: Major Conspiracy – G.V.D. wordt gehouden op zaterdagavond 29 juli 2023 in Poppodium 013 in Tilburg van 22:00 tot 06:00. De pre-registratie is nu begonnen via de officiële website van het evenement: hiermee krijg je als allereerste de kans om kaarten te kopen met korting vanaf 11 april om 11:11.

Omslagfoto via Facebook-pagina TITANIUM Festival / BKJN

 

Reageren