Timo van Dommelen
Door Timo van Dommelen

5 augustus zal AIRFORCE Festival voor de tweede maal plaatsvinden op de militaire luchtbasis Twenthe. Gisterenavond werd bekend gemaakt wie er dit jaar verantwoordelijk zijn voor het AIRFORCE anthem. Niemand minder dan E-Force en Tha Playah zullen hun raw hardstyle en hardcore krachten bundelen om samen het anthem te maken AIRFORCE – Superior Warfare.

Het anthem van de eerste editie van AIRFORCE werd ook gemaakt door een combinatie van een raw hardstyle DJ en een hardcore DJ. Radical Redemption en Angerfist kregen de eer om het eerste anthem te maken voor dit festival en de organisatie zal niet ontevreden zijn geweest over deze combo. Dit jaar is er namelijk weer gekozen tussen een combinatie van twee stijlen voor het anthem.

E-Force en Tha Playah zijn geen vreemden van elkaar als gaat om collabs. Voor E-Force zijn album ‘The Edge Of Insanity’ kwamen deze heren al bij elkaar om te werken aan een track genaamd ‘Distorted Noises’. Voor dit album maakten Tha Playah ook nog een remix voor ‘Men Of Steel’, een track van E-Force en Frequencerz.

Tijdens AIRFORCE Festival zal E-Force te vinden zijn op de G-FORCE stage samen met alle andere raw hardstyle DJ’s. Tha Playah zal 2 keer op de mainstage te vinden zijn. 1 keer als Tha Playah met een live set en een keer met de live-act Guerrillas (Tha Playah, Nosferatu, Neophyte & Furyan). Genoeg kansen dus om het anthem live mee te maken.

Foto’s: E-Force & Tha Playah

Reageren