Shenna van der Velden
Door Shenna van der Velden

Zojuist heeft MANDY haar nieuwste track ‘High Tonight’ gereleased met een bijpassende videoclip. In de videoclip gaat ze namelijk letterlijk ‘high’ en brengt ze het naar een nieuw level. 

Eerder kondigde MANDY op haar Facebook de track al aan door een preview te plaatsen. De track is de langverwachte opvolger van haar officiële remix van Tiesto’s – Jackie Chan. ‘High Tonight’ wordt gekenmerkt door een energieke melodie & drop en is hiermee zeker een opwarmer voor het festivalseizoen. MANDY zegt hier zelf het volgende over:

“High Tonight is een track waar ik echt super hyped up van word. Het is een echte festival banger en ik kan niet wachten om hem live te draaien tijdens mijn sets. Met de clip wilden we deze keer iets anders doen dus zijn we letterlijk ‘sky high’ gegaan! Blij met het eindresultaat en hopelijk zijn de fans dat ook!”

‘Lets get high’ met de nieuwe track en videoclip van MANDY

De nieuwe track is officieel gereleased op Dirty Workz en via deze link te beluisteren. Het nummer zal aankomende zaterdag (23 februari 2019) gedraaid worden op Reverze door MANDY.

Omslagfoto via Facebook-pagina MANDY

Reageren