Mark de Rond
Door Mark de Rond

Dit jaar zal XXlerator voor het eerst een Koningsdag festival organiseren. Tijdens zowel Koningsnacht als Koningsdag kan je het jaarlijkse oranje feest gratis vieren tijdens XXlerator Kingsday in Arnhem.

Hardstyle en Koningsdag is al jaren een succesvolle combinatie in Arnhem en daarom zal er ook dit jaar weer een hardstyle Koningsdag evenement plaatsvinden. XXlerator Kingsday vindt namelijk plaats op het terrein waar voorheen Beat the Bridge werd gehouden. Op deze locatie kan je tijdens Koningsnacht van 18:00 tot 00:00 losgaan met onder andere Frequencerz, Rejecta en Wildstylez. Op 27 april kun je van 12:00 tot middernacht de verjaardag van onze koning vieren met artiesten als Noisecontrollers, KELTEK en Crypsis. Bekijk de volledige line-up onderaan het bericht.

“Free For All” tijdens de eerste XXlerator Kingsday 2019

Doordat XXlerator Kingsday gratis is, heb je dus ook geen kaartje nodig om jouw Koningsdag een hardstyle tintje te geven. In tegenstelling tot veel andere evenementen is het voor alle leeftijden toegankelijk. Meer informatie over het evenement vindt je op de website van Matrixx.

XXlerator Kingsday line-up:

Koningsnacht:
Wildstylez

Frequencerz
Phuture Noize
Rebelion
Rejecta
Devin Wild
Regain
Apexx
RVAGE
Primeshock
The Purge
MC Villain
MC Da Syndrome

Koningsdag:
Da Tweekaz

Noisecontrollers
Crypsis
Atmozfears
Korsakoff
KELTEK
Sound Rush
Act of Rage
Rebourne
Rooler
Degos & Re-Done
Demi Kanon
Sub Sonik
Prefix & Density
Malice
Ecstatic
MYST
Mind Dimension
Enemy Contact
Jay Reeve
MC Da Syndrome
MC I See

Reageren