Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

In tijden als deze, waarin er maar weinig evenementen zijn en er meer dan ooit naar het festivalseizoen wordt uitgekeken, zijn zelfs de kleinste dingen hartverwarmend. Zo kreeg een Amerikaan opeens een kunstwerkje van zijn 7-jarige dochtertje van een evenement dat hij afgelopen zomer heeft moeten missen: een Defqon.1 ticket.

LEES OOK: Dropzone onthult eerste deel uit line-up voor de ultieme hardere stijlen vakantie

Het coronavirus zette een dikke streep door het festivalseizoen. En ook al is dit niet echt groots nieuws, konden we deze niet aan je voorbij laten gaan. Want aan de andere kant van de wereld kreeg deze Amerikaan, met een passie voor hardstyle, een spontane (maar vooral lieve) verrassing van zijn kind. “My daughter made this for me today. Top dollar ticket right here!”

De spelfout is net zo aandoenlijk als het gebaar zelf. Al helemaal als je bedenkt dat het dochtertje het kaartje in de kleur van het hart van haar vader heeft getekend: oranje. Ook aan de andere kant van de oceaan maakt hardstyle gezinnen blij: “Defqon.1 ’tickit’ @ Defqon.1. To daddy, I love you very much.”

Dochtertje van 7 jaar verovert harten van fans online met groots gebaar: een Defqon.1 ticket voor papa

Deze felbegeerde ‘orange card’ voor Defqon.1 gaat inmiddels het internet over. Of de dochter ook een ticket voor haarzelf heeft gemaakt, is niet bekend…

defqon.1 ticket vader father daughter dochter america usa 2

Omslagfoto via Facebook-pagina Defqon.1 / Reddit

Reageren