Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Achter alle DJ’s die de wereld overvliegen, vindt je vaak partners die ze door alles steunen en meegaan naar de enige optredens. De vrouw van DJ Thera, ook wel ‘Mevrouw Thera’, legt op haar Facebook-pagina uit hoe zij het leven als een DJ-partner meemaakt en dat dit niet altijd rozengeur en maneschijn is. 

Jessie heeft een persoonlijke blog als Jessie zonder D, waarin zij verschillende verhalen deelt. Gisteren was het de beurt aan haar kant van het DJ Thera verhaal, waarin zij praat over de vooroordelen dat het meebrengt om de ‘vrouw van’ te zijn. Zo denken volgens haar velen dat ze je als partner zijnde het doet voor het geld. Ook deelt ze haar ervaringen met het bezoeken van evenementen.

”Soms zie ik andere vriendinnen van DJ’s voorbij komen op social media en dan ben ik heel eerlijk gezegd een beetje jaloers. Velen gaan gezellig met manlief mee naar allerlei feestjes of naar optredens in het buitenland en lijken oprecht de beste tijd van hun leven te hebben… Nou, ik heb het een paar keer geprobeerd, maar ik ben meestal alleen maar een blok aan zijn been. Ik ben óf chagrijnig, óf ziek, óf uitgeput van het reizen.

En wat betreft die feestjes van hem in het weekend; ik functioneer alleen maar als er een paar vrienden en een fles wijn mee mogen. Zonder deze twee kom ik beslist verkrampt thuis van de stress, omdat ik me te socially awkward voel tussen al die sociale mensen. Sociale mensen die daar rondlopen en het laten lijken alsof praten tegen jan en alleman volkomen normaal is, waardoor ik mij weer abnormaal voel en ik me daar dan ineens heel erg bewust van word, omdat ik veel te veel in mijn hoofd zit.”

”Ik heb steeds meer geaccepteerd dat deze bijzondere wereld niet voor mij weggelegd is”

Ook Pieter zelf heeft gereageerd op het verhaal van zijn vrouw: ”DJ Thera die weer laat onderweg naar huis is na weer een liveshow, wordt toch wel een beetje Emothera van dit verhaal. Wat geweldig mooi geschreven wederom en geeft een oprecht en eerlijk kijkje in hoe het is om ‘mevrouw Thera’ te zijn. Jessie ik hou van jou!” Jessie’s volledige verhaal kun je hieronder teruglezen.

Reageren