Feije Tinnevelt
Door Feije Tinnevelt

“It’s been quiet for a long long time, but that does not mean I’m not working on music!” Met die tekst begon MickeyG afgelopen vrijdag zijn bericht op Facebook. De Gearbox-artiest was namelijk niet zo actief geweest als voorheen. Dit had echter een goede reden. .

LEES OOK: Gearbox Euphoria verwelkomt nieuwste lid Kamikaze

MickeyG kondigde aan met een album te komen. In het bericht is Mickey duidelijk enthousiast over het nieuws: zijn album is bijna af en geeft een diverse kijk op hardstyle. Zo vertelt de DJ/producer in het bericht dat niet alleen zijn gebruikelijke stijl, euforisch, op het album zal verschijnen. Ook raw, cross-genre en classics in een nieuw jasje zullen de revue passeren. Mickey is niet de enige artiest die op zijn album verschijnt, zo zijn er samenwerkingen met o.a. TWSTD en Firelite. Enkele van zijn nieuwe platen had hij op Intents Festival gedraaid, maar op de rest zal nog even gewacht moeten worden. De eerste previews zullen snel verschijnen, verklapt Mickey aan het einde van zijn bericht, dus nog even geduld.

Diversiteit uit MickeyG’s studio

Buiten de vele genres en collabs heeft MickeyG nog niet zo veel verklapt over het album. Zo zullen we nog even moeten wachten op de naam van het album en de releasedatum. Houdt de Facebook-pagina van MickeyG dus in de gaten.


Omslagfoto via Facebook-pagina MickeyG

Reageren