Timo van Dommelen
Door Timo van Dommelen

Na drie Radical Redemption albums, drie Crypsis albums en twee Minus Militia albums is het nu de beurt aan de protegé van Minus is More om zijn talent te laten zien in de vorm van een album. Afgelopen weekend, tijdens de Minus is More labelnight in de NXT Events Gemert, maakte Act of Rage namelijk bekend dat hij in september 2017 zijn debuutalbum zal releasen.

Jacques Journée, beter bekend als Act of Rage, is enkele jaren geleden doorgebroken met tracks als ‘The Rush’, ‘End Of Time’ en natuurlijk ‘Brainconfusion’ en is sindsdien een vaste waarde in het Minus is More team. Ook heeft Act of Rage al op zo’n beetje alle grote feesten gestaan zoals Defqon.1, Decibel outdoor en Supremacy. Hij is dus zeker geen nieuweling meer in het vak en heeft nu besloten dat een album de volgende stap is.

In het bovenstaande Facebook filmpje is te zien hoe Act of Rage zelf zijn album aankondigt tijdens de Minus is More labelnight. Tijdens zijn set dimt hij het geluid en laat hij aan alle trouwe Minus is More fans weten dat ze binnenkort weer een album kunnen verwachten van hun favoriete label. Wat het album verder allemaal te bieden zal hebben is nog niet duidelijk, maar die informatie zal niet lang op zich laten wachten.

Foto’s: Act of Rage

Reageren