Mark de Rond
Door Mark de Rond

Zojuist is een hint online gezet over de line-up van Hard Bass 2019 – The Last Formation, maar dit krijgt nog een staartje. Het lijkt er namelijk op dat er voor het eerst in de geschiedenis van Hard Bass een vijfde team wordt gevoegd. Zou Hard Bass dan nog een verrassing in petto hebben voor de laatste editie?

LEES OOK: b2s dropt hints: is dit de line-up van Hard Bass 2019?

Op het eind van de trailer staat ‘Phase One completed‘, maar de balk van fase 2 is nog niet compleet, want de tekst daaronder verklapt iets revolutionairs binnen het b2s-concept: “New team incoming.” Dit bericht lijkt te duidelijk te willen maken dat Hard Bass voor het eerst in haar historie een extra team toe gaat voegen in het GelreDome. “The team assets for our storage module are gathered. However, a crucial part is still missing. Hard Bass would have never reached these levels of success without its unforgettable musical moments. Stay tuned…”, zo schrijft Hard Bass bij deze onthulling over de laatste editie ooit.

Extra team op Hard Bass?

Wat het team gaat inhouden, is nog niet duidelijk. Maandag zal de volledige line-up release plaatsvinden, tot die tijd blijft het dus speculeren wat Hard Bass nog niet verteld heeft.

Omslagfoto via trailer Hard Bass

Reageren