Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het gloednieuwe Into The Madness debuteert deze zomer met een behoorlijke line-up op een prachtige locatie. Organisatie Musical Madness wil hiermee hét Hardstyle festival van Duitsland neerzetten: “No compromises, just 100% hardstyle & rawstyle!”

LEES OOK: Musical Madness verwelkomt 2.000 ravers in arena tijdens Resurrection in tijden van lockdowns

Into The Madness wordt het eerste Musical Madness festival, dat in Duitsland een grote naam heeft opgebouwd met hostings op Parookaville en uitverkochte shows in het bekende Bootshaus. Nu gaat de 15-jarige organisatie een stapje verder en heeft het zojuist de line-up onthuld met de grootste namen van dit moment – op slechts 2 uurtjes afstand van de Duitse grens.

Tijdens Into The Madness zijn er twee verschillende stages te vinden, met in totaal 27 artiesten waarvan 6 back2backs & live-acts. Denk bijvoorbeeld aan D-Block & S-te-Fan, Headhunterz en Rebelion, maar ook de nieuwe live-act van Sickmode ‘On’. Check de volledige Into The Madness 2022 line-up hieronder.

Into The Madness 2022 line-up

Aftershock
Amentis
Broken Element
Bloodlust vs Killshot
Cryex
D-Block & S-te-Fan
D-Sturb
Da Tweekaz
Hard Driver
Headhunterz
Malice
Mutilator
Ncrypta Vs Fraw
Ran-D
Rebelion
Rejecta (The Keymaker)
Riot Shift
Rooler (LIVE)
Scarra
Sickmode (ON)
Tesfy
Vertile
Warface (Forgotten Future – LIVE)
MC DL & MC Livid

‘Enter a land of Lunacy: THE Hardstyle Outdoor festival Germany deserves!’

Into The Madness vindt plaats op zaterdag 3 september in Seepark Zülpich. Tickets zijn nu verkrijgbaar via de officiële website van het festival“Step into the madness!”

Into The Madness: Germany's brand-new Hardstyle festival

Omslagfoto via Facebook-pagina Musical Madness / MNO Photo

Reageren