Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Volgende week vrijdag organiseert Musical Madness een volledig coronaproof evenement met een behoorlijke line-up in Duitsland. In een arena, op twee uurtjes rijden vanaf de grens, treden er tijdens Resurrection grootse artiesten op zoals D-Block & S-te-Fan, Sub Zero Project LIVE met ‘Rave Into Space’, Phuture Noize, Aftershock en Villain.

LEES OOK: Het internet raakt niet uitgepraat over Phuture Noize’s nieuwe album: ‘Silver Bullet’

De Lanxess Arena biedt plaats aan ruim 2.000 bezoekers en was hiermee zelfs de eerste locatie in Europa die het mogelijk maakte om grote evenementen te houden in deze bizarre tijden. Doordat de zaal is ingedeeld in ‘cubes’ op de dansvloer en tribunes, kun je hier dus zonder mondkapje gewoon dansen. Bovendien is de locatie verdeeld in vijf zones, om wachtrijen zo kort mogelijk te maken, en kun je contactloos je drinken en snacks bij de bar betalen. Alle maatregelen worden uitstekend uitgelegd in de video hieronder!

Resurrection line-up:

D-Block & S-te-Fan
Sub Zero Project (Rave Into Space)
Phuture Noize
Aftershock
Hosted by Villain

Musical Madness is een van de grootste hardere stijlen-organisaties in Duitsland en is bekend van de beroemde Bootshaus hardstyle shows, hostings op Parookaville en New Horizons Festival en de vele clubtours. Met Resurrection wil de organisatie de beste mogelijkheid aan fans geven, om samen met  vrienden te kunnen dansen op de muziek van hun favoriete artiesten. “We zullen ervoor zorgen dat we een zieke audiovisuele ervaring bieden om er een onvergetelijke avond van te maken.”

Het eerste coronaproof event van Musical Madness, met Sefa in de hoofdrol, zo goed als uitverkocht en op dit moment gaan de laatste kaarten voor de aankomende editie over de digitale toonbank. Wees er dus vlug bij!

Resurrection houdt de vlag omhoog met coronaproof evenement in gigantische arena voor 2.000 man

Resurrection wordt gehouden op vrijdag 4 september 2020 vanaf 20:00 in de Lanxess Arena in Keulen. Voor tickets en meer informatie, ga je naar het officiële Facebook-event.

 

Three weeks left until the biggest Corona-safe Hardstyle show world-wide 🙏🏻 This is how it works!

To answer the most important question: Yes, you can dance!

Geplaatst door Musical Madness op Maandag 17 augustus 2020

Omslagfoto via Facebook-pagina Musical Madness

Reageren