Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Tijdens zijn gelijknamige live-act ‘Shock Sequence’ op Decibel outdoor, maakte niemand minder dan Neroz bekend dat hij met zijn debuutalbum uit zal komen. De naam Shock Sequence is de opeenvolging van de 3 tracks ‘Bodyshock‘, ‘Mindshock‘ en ‘Soulshock‘, waarvan de laatste nog niet gereleased is en op het album te vinden zal zijn. 

Afgelopen weekend stond Neroz met zijn live-act ‘Shock Sequence’ op het grote Decibel outdoor Festival. Hier kwamen veel verschillende nieuwe tracks voorbij, waaronder veel solo’s én zelfs een collab met Artifact. Als kers op de taart maakte de raw hardstyle DJ tijdens deze set bekend dat hij met zijn allereerste album uit zal komen. Neroz:

“Dit was 1 van de mijlpaal momenten uit mijn carrière! Als je mijn eerdere live-sets hebt gevolgd, heb je misschien al kunnen merken dat ik wat tracks achter de hand heb gehouden. Met mijn nieuwe album wil ik focussen op diversiteit. Tijdens mijn set op Decibel heb je dit zeker al kunnen merken bij tracks zoals: ‘Art of Music’, ‘Eye of the Storm’ en mijn eerdere track ‘Supersonic Superstar’ waarbij ik meer met melodie werk, en de wat hardere tracks als ‘Sacrifice’, ‘Wake the Fuck Up’ en ‘New World’.”

“Met mijn nieuwe album wil ik focussen op diversiteit”

Het gloednieuwe Neroz album Shock Sequence zal dit jaar nog officieel gereleased worden. Wanneer dit precies is, moeten we nog even afwachten. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws kun je dan ook de socials van Neroz in de gaten houden.

Neroz Shock Sequence

Reageren