Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

New Horizons Festival is een Duits evenement dat een grote hardere stijlen line-up heeft voor de aanstaande editie ‘Kingdom of Fire’. Hardstyle en hardcore zullen goed vertegenwoordigd zijn op dit festival met meer dan 25 acts verdeeld over meerdere dagen.

Dit jaar heeft New Horizons Festival meer dan 160 artiesten uitgenodigd die over 5 dagen zullen optreden op meer dan 10 stages. Het festival heeft een tijdje geleden de line-up bekend gemaakt en die bevat hardere stijlen acts als Project One, Gunz for Hire, Warface en Sefa. Check de volledige lijst met hardstyle en hardcore namen hieronder.

Veel van deze artiesten zullen bij het ‘Dark District’ van het festival draaien en New Horizons Festival heeft al een aantal foto’s van het stage design op hun socials geplaatst. “This is the home of harder styles in our kingdom”, aldus het festival.

New Horizons Festival line-up bevat veel hardere stijlen acts

Het Duitse festival start op 21 augustus en duurt tot de 25e in Nürnburg en er zijn al tickets beschikbaar. Ga naar de officiële website van New Horizons Festival voor informatie of tickets van het evenement.

Dit is de volledige New Horizons Festival 2019 hardere stijlen line up:

Atmozfears
Audiotricz
Brennan Heart
Broken Element
Code Black
Coone B2B Hard Driver
D-Block & S-Te-Fan
D-Sturb
Da Tweekaz
E-Force
G-Style Brothers
Gunz for Hire
Keltek
Nick Novity
Peacekeeper
Phuture Noize
Project One
Ran-D
Rebelion
Sefa
Sound Rush
Sub Zero Project
Tempest
Tesfy
Warface
Wildstylez

Omslagfoto via Facebook-pagina New Horizons

Reageren