Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

De Belgische hardstyle DJ MANDY heeft deze week een wel héle speciale release op de planning staan… Haar officiële remix voor een wereldwijde hit zal namelijk gereleased worden op één van de grootste platenlabels die er zijn: Sony Music. 

LEES OOK: MANDY dropt officiële ‘Jacki Chan’ remix voor Tiësto 

MANDY heeft in de studio gezeten voor een hardstyle remix van ‘Instagram’, een wereldwijd bekende track van niemand minder dan Dimitri Vegas & Like Mike, David Guetta, Daddy Yankee, Afro Bros & Natti Natasha. De Belgische Mandy is zeker geen onbekende als het om dit soort grote releases gaat: vorig jaar maakte ze nog een officiële ‘Jacki Chan’ remix voor de welbekende DJ Tiësto.

Dimitri Vegas & Like Mike, David Guetta, Daddy Yankee, Afro Bros & Natti Natasha – Instagram (MANDY Remix)

MANDY’s officiële ‘Instagram’ remix zal deze vrijdag 8 november al gereleased worden op het Sony Music label. Voor meer informatie en om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws omtrent MANDY, kun je natuurlijk haar socials in de gaten houden.

Omslagfoto via Facebook-pagina MANDY

Reacties

  • Aardappelpuree 06 november 2019 - 14:30

    Nou… zullen we het erop houden dat íemand die track heeft gemaakt, maar dat het zéker weten niet Mandy was. Die draait net zo veel als een kapotte draaimolen.

    Quote

Reageren