Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Sefa verlegt opnieuw de grenzen binnen de hardere stijlen. Niet alleen zullen hij en Q-dance eindelijk zijn langverwachte Opening Ceremony-show uitbrengen, maar bovendien krijgt zijn documentaire ‘Sefa: Road to Defqon.1’ een wereldprimeur in Pathé Leidsche Rijn.

LEES OOK: Sefa zorgt met nieuw album ‘Klaagzang’ voor revolutie binnen de hardere stijlen

Maandenlang is Sefa gevolgd in zijn voorbereidingen naar zijn grootste optreden ooit. Toen de pas 22-jarige artiest werd gevraagd om de magische RED van Defqon.1 te openen met een show twijfelde hij geen moment. Het zou een muzikaal spektakel worden voor tienduizenden fans op het grootste hardere stijlen festival ter wereld.

Het is een volledige docu over tientallen muzikanten, die onderweg naar het grote moment in strijd zijn tussen verschillende organisatorische beslissingen en een enorme ontlading op de heilige grond van Biddinghuizen. Sefa: Road to Defqon.1 is een nog nooit eerder vertoonde reis naar de memorabele vrijdag – die je tijdens een one-time-only ervaring in de bioscoop niet wil missen.

Pathé Leidsche Rijn will set the stage for the world premiere of ‘Sefa: Road to Defqon.1’

De première van Sefa: Road to Defqon.1 vindt plaats op donderdag 15 december 2022 in Pathé Leidsche Rijn. Tickets zijn vanaf donderdag 1 december verkrijgbaar via Q-dance.com.

Omslagfoto via Facebook-pagina Defqon.1 / Q-dance

Reageren