Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Net op tijd voor het weekend: vanaf vandaag is het gloednieuwe concept van PL4Y, AFTERP4RTY, te luisteren en bekijken. De hardstyle DJ, getekend bij Savage Squad Recordings, laat zichzelf hierbij van zijn grappigste kant zien. Met zijn expertise in videoproducties weet PL4Y een goed samenhangend geheel te creëren, maar het is niet per se gelikt. “Dat draagt juist bij aan het thema.”

LEES OOK: Waarom je het ultieme REBiRTH-weekend dit jaar niet wilt missen

AFTERP4RTY is een terugkerend concept van PL4Y. Vanaf vandaag kun je ieder kwartaal een bomvolle stream op zowel YouTube als SoundCloud verwachten. “Ik houd wel van een beetje humor,” laat PL4Y weten. “Ik wil op deze manier iets laten zien wat ook gewoon een beetje mij uitstraalt. AFTERP4RTY bevat mijn nieuwste muziek, favorieten van het moment en misschien zelfs wel wat leuke edits. Ik denk dat ik een leuke combinatie heb gemaakt van iets onserieus kunnen leveren op de hoogste kwaliteit.”

PL4Y: “WELCOME TO AFTERP4RTY”

PL4Y ziet het voor zich dat mensen dit kunnen afspelen op hun eigen afterparty, maar ook gewoon onderweg, op het werk, in hun vrije tijd of in de sportschool. Het kijken naar AFTERP4RTY is in elk geval nooit saai. “Er gebeurt altijd wel iets geks. Deze stream worden mini-snacks geserveerd terwijl ik aan het draaien ben, waarvan ze één keer nog bevroren zijn. Maar ik zet ook om de zoveel tijd een andere bril of een hoedje op, of ik heb ineens een kussengevecht met iemand in een eenhoorn onesie.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝗣𝗟𝟰𝗬 (@pl4y.music)


“Bringing you the most unserious mix in the highest quality”

De eerste locatie van de AFTERP4RTY is een woonkamer waar het lijkt alsof er net een afterparty heeft plaatsgevonden. “Er liggen overal props om je mee te vermaken, zoals confetti, ballonnen, breakers, noodles, allerlei leuke brillen en andere essentials die je nodig hebt om je after goed door te kunnen pakken.”

Ondanks dat de woonkamer-setting van de eerste mix goed bevalt, hoopt PL4Y in de toekomst de setting groter en mooier te maken. Welke locatie er ook centraal staat, het lijkt altijd alsof er een afterparty plaatsvindt. De plannen voor het concept zijn in ieder geval groot. “Ik zou er ook nog andere mensen bij kunnen betrekken. Ik wil in de toekomst er ook meer leuke skits erin verwerken.”

De eerste AFTERP4RTY mix van PL4Y is vanaf nu te beluisteren op YouTube en SoundCloud.

Reageren