Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

Nog maar een paar releases te gaan en dan zit Noisecontrollers aan de 200 uitgebrachte tracks. Zijn 196e nummer komt er deze week al aan: hij is dus nog bezig met vier andere producties om deze mijlpaal te bereiken.

LEES OOK: Wildstylez en Noisecontrollers hinten naar splinternieuwe collab

Noisecontrollers plaatste een video op zijn socials waarin hij zijn grote nieuws aankondigde: “Ik heb geteld en ik werk momenteel aan mijn 200e release.” Deze week komt hij al een stapje dichter bij dit enorme aantal, want vrijdag komt hij met ‘Headlights’ en dit wordt zijn 196e uitgebrachte nummer. “The road to 200 released productions”, is hoe de hardstyle DJ het zelf noemt.

In al die jaren heeft Noisecontrollers natuurlijk erg succesvolle nummers geproduceerd en deze zijn inmiddels ook miljoenen keren gestreamd. Zo zijn tracks als ‘Bad Habits’ en ‘Get Loose’ zelfs al meer dan 8.5 miljoen keer beluisterd op Spotify.

Noisecontrollers in de studio voor 200e release

Vrijdag releaset Noisecontrollers zijn nummer ‘Headlights’ en er komen dus nog meer tracks aan. Ga naar de Facebook-pagina van Noisecontrollers om op de hoogte te blijven van zijn aanstaande producties.

Omslagfoto via YouTube Q-dance

Reageren