Timo van Dommelen
Door Timo van Dommelen

Conor McGregor, een legende in de UFC wereld, en daarbij eigenlijk wel in hele vechtsportwereld. De man uit Ierland die begon met niets heeft zichzelf naar de top van de UFC gevochten. ‘The Notorious MMA’, zoals hij ook wel bekend staat, schreef nog niet zo lang geleden geschiedenis door als eerste vechter in de geschiedenis in twee gewichtsdivisies de kampioensgordel te dragen. De man is een legende en dat is de hardstyle scene ook niet ontgaan.

Gisterenavond liet niemand minder dan Noisecontrollers via Twitter weten dat hij maar al te graag de opkomstmuziek van de kampioen Conor McGregor zou willen produceren. In zijn tweet zei hij het volgende: “Damn I want to produce The Notorious MMA his entrance song”. 

conor mcgregorDe kans dat dit ook daadwerkelijk zal gebeuren is natuurlijk niet heel groot, maar als je even nagaat dat de hardstyle opkomst van de Nederlandse darter Dirk van Duijvenbode al voor zoveel ophef heeft gezorgd, dan willen we niet weten wat een opkomst van Conor McGregor teweeg kan brengen. Zorgt wel meteen voor wat extra energie natuurlijk. Toch leuk om om bedenken hoe zoiets zou zijn.

Foto’s: Conor McGregor Facebook & The Sun

Reageren