Door

Kings of Core zet de stap naar een XXL indoor editie en is daarmee direct het grootste indoor hardcore event van Noord-Nederland. Het legendarische Kardinge heeft een rijke hardcore geschiedenis (o.a. ID&T, Ravers Religion, Multigroove) en is ook de uitgelezen locatie voor deze eerste XXL editie. Een megalomane line up en een dik decor in een magische ambiance zijn enkele factoren die ervoor zullen zorgen dat deze nacht geen voet stil zal blijven staan. Met andere woorden, het wordt ”Massive Fury”.

De ijshockeyzaal is deze eerste editie de plek waar duizenden hardcore liefhebbers zich verenigen om samen onverbiddelijk en keihard uit de plaat te gaan. Alle ingrediënten zijn aanwezig om van deze nacht een voor in de boeken te maken. Een magische hal, een dik stagedesign, een lasershow, kortom een compleet en spectaculair hardcore domein waar de lasers je om de oren zullen vliegen.

Maar wij hebben meer verenigd. Waar normaal gesproken meestal een genre van hardcore centraal staat en een zaal, heeft Kings of Core gekozen voor een gevarieerde en opbouwende line up. Hier zullen diverse grootmeesters van het eerste uur diverse cross genres van hardcore vertegenwoordigen. Maar ook is er oog voor opkomende acts en daarnaast zal de uiteindelijke winnaar van de Kings of Core DJ-Contest in de volledig getransformeerde ijshockeyzaal zijn kunsten tonen.

Check hieronder de volledige line up:
Angerfist
Partyraiser
Tha Playah
Noize Suppressor
Dr.Peacock
Dyprax
F-NoIze
Wasted Mind
Bodyshock
N-Vitral
Dither
Winnaar DJ-Contest
Mc: Drip
Mc: Mozhard

◆ Finale KoC DJ-Contest 14 maart
Na vele demo’s te hebben ontvangen vanuit Nederland, maar ook uit Italië, België en Duitsland, zijn de zes beste geselecteerd voor de finale. Zaterdag 14 maart zullen zij tegen elkaar gaan strijden in Huize Maas te Groningen. De ervaring heeft geleerd dat de contesters soms setjes laten horen waar sommige grote jongens nog een puntje aan kunnen zuigen. Dus we roepen iedereen op om deze talenten 14 maart te aanschouwen en natuurlijk te supporten!

Voor meer info: https://www.facebook.com/events/323660021157818/

◆ Tickets & Info
Inmiddels zijn alle early bird tickets uitverkocht en ook de voorverkoop loopt bijzonder lekker door. Mis deze eerste editie van Kings of Core ”Massive Fury” niet en koop snel je ticket voor het grootste hardcore event van het Noorden. Tickets zijn verkrijgbaar via onze website en Facebook page.

Kings of Core is te bezoeken door personen van 18 jaar en ouder. Voor alle info over deze massale razernij, check kingsofcore.nl.
Fase 1 €17,50 SOLD OUT
Fase 2 €20,- SOLD OUT
Fase 3 €22,50 SOLD OUT
Regular €27,50

➔ Event link:
https://www.facebook.com/events/742623035773945/?ref=ts&fref=ts

➔ Ticket link:
https://frontoffice.ticketconnect.nl/step1/channel/TEQJ/rid/V5S4/

Reageren