Laurens van Beers
Door Laurens van Beers

De wereldwijde dance-scene blijft maar groeien. Hierdoor krijgen bedrijven het natuurlijk ook steeds drukker en zijn ze steeds vaker op zoek naar stagiaires die hen kunnen bijstaan en ondersteunen. Ben jij toevallig op zoek naar een stage rond september 2016? Dan hebben wij waarschijnlijk wel iets vets voor je gevonden.

Rond deze maand gaan bedrijven namelijk weer massaal op zoek naar nieuwe stagiaires, en dat zijn zeker niet de minste. We vonden 10 vacatures bij een aantal van de allergrootste spelers in de dance industrie. Kijk hier onder voor meer informatie en of er ook voor jou iets bij zit.

Absolutely Fresh
Stage: Assistent Booker / Multimedia Designer / Marketing & Communicatie / Productie Assistent

Absolutely Fresh is een jong, dynamisch en snel groeiende evenementen organisatie die zich focust op outdoor Dance events. Met evenementen als Absolutely Kingsnight, HARDFEST, Bevrijdingsdag Enschede, Wildness Festival, Freshtival, Fantasy Island Festival, UNITY, AIRFORCE Festival, SUPERBASH, De Rebellenclub en Høtspot Festival richt Absolutely Fresh zich op meerdere verschillende dance-stijlen.

Kijk hier voor meer informatie: absolutelyfresh.nl

Art of Dance
Stage: Marketing Manager

Art of Dance (onderdeel van Art of Entertainment) is opgericht in 2001. Met meerdere succesvolle evenementen heeft de organisatie reeds haar sporen verdiend in de evenementenbranche. Art of Dance organiseert evenementen in het binnen- en buitenland, waaronder Masters of Hardcore, Dominator festival, Supremacy en Free Festival. Tijdens je stage ben je werkzaam op locatie in Almere, waar de focus ligt op de harde evenementen van Art of Dance.

Kijk hier voor meer informatie: artofdance.nl

Be Yourself Music
Stage: Allround

Be Yourself Music is een platenmaatschappij en management in de dance waar artiesten zoals Bakermat, Shermanology, RoulnDoors, Wildstylez, Fedde le Grand, Funkerman, Marco V en anderen wereldwijd worden vertegenwoordigt. Wij zijn gevestigd in Gorinchem.

Kijk hier voor meer informatie: beyourselfmusic.com

EYE4Dance
Stage: Allround

EYE4Dance is een erkend leerbedrijf, bekend van events als Dream Village en Daylight, welke regelmatig stagiaires aanneemt op HBO niveau. Wij zoeken een enthousiaste allround meewerk stagiair. Je loopt full-time mee in de voorbereiding van en op de komende evenementen. Tevens houd jij je bezig met de operationele werkzaamheden binnen ons bedrijf. Kortom een leuke stage met veel verschillende mogelijkheden!

Kijk hier voor meer informatie: eye4dance.com

Hard News
Stage: Marketing & Communicatie / Content Creation

Hard News is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot het grootste hardstyle platform ter wereld met meer dan 146.000 likes op Facebook en 57.000 volgers op Twitter. We kunnen voor organisatoren dan ook veel betekenen om hun juiste doelgroep te bereiken. Dagelijks bezoeken vele duizenden fans onze website en social media kanalen, op zoek naar het laatste nieuws binnen de hardstyle scene.

Ben jij een HBO-student die gek is van hardstyle, marketing, social media en/of content? Stuur dan even een mailtje naar laurens@hardnews.nl met je CV en een motivatie.

Heineken Music Hall
Stage: Events & Hospitality

De Heineken Music Hall, gevestigd aan de Arena Boulevard in Amsterdam Zuidoost, is een locatie voor concerten en zakelijke evenementen en biedt jaarlijks ruim 600.000 bezoekers een compleet en onvergetelijk avondje uit. Het is een locatie in Nederland die speciaal is ontworpen voor versterkte (pop)muziek en het geluid klinkt uitzonderlijk goed, waardoor de locatie meerdere malen is genomineerd als beste internationale concertlocatie voor de felbegeerde Pollstar Award. De Heineken Music Hall is dan ook meer dan vier muren en een dak, het is voor liefhebbers van live muziek een totale beleving!

Kijk hier voor meer informatie: heineken-music-hall.nl

MOJO
Stage: Online Communicatie

MOJO is in Nederland actief op het gebied van concert- en festivalorganisatie en maakt onderdeel uit van de wereldwijd opererende live entertainment organisatie Live Nation.

MOJO biedt verspreid over het jaar een aantal stageplaatsen aan. Deze stageplaatsen zijn voornamelijk meeloopstages met als doel praktijkervaring op te doen. De meeste stages die we aanbieden starten in februari en hebben betrekking op onze evenementen in de zomer, zoals het North Sea Jazz Festival en Lowlands. De stageplaatsen worden voor iedere periode opnieuw vastgesteld.

Kijk hier voor meer informatie: mojo.nl

Scantraxx Recordz
Stage: Music & Media Management

Scantraxx is, and has always been the #1 hardstyle label. With various sub-labels including A2 Records and Scantraxx Evolutionz, Scantraxx Recordz has been at the top for over 10 years. By connecting the best professionals in the market for hard electronic dance music, Scantraxx will continue to offer artists a class-a treatment in music management, artist management and marketing. Scantraxx Recordz’ culture is a dynamic and passionate.

Kijk hier voor meer informatie: scantraxx.com

Talpa
Stage: Talpa Content

Talpa Content maakt deel uit van Talpa Media en ontwikkelt (cross mediale) formats en is daarmee het creatieve hart van de organisatie. Het is bekend van o.a. The Voice of Holland, The Winner Takes It All en The Pain Game. Talpa Content bestaat uit een energiek en hecht creatief team dat met elkaar samenwerkt en continue streeft naar het vinden van the next big tv hit!

Kijk hier voor meer informatie: talpa.tv

Ziggo Dome
Stage: Event Operations / Communicatie

De Ziggo Dome werd geopend door Marco Borsato, met zijn uitverkochte Dichtbij-concert. In de dagen daarna, traden Pearl Jam, Sting, Madonna en Lady Gaga voor de allereerste keer op in de Ziggo Dome.
Een krant kopte in die zomermaand van 2012: ‘De Ziggo Dome; Las Vegas aan de Amstel’. Ja, dat is de Ziggo Dome. Felle lampjes, non-stop entertainment in het gebouw, maar ook op alle media en kanalen.
In de jaren daarna stonden de grootsten der Aarde al in de Ziggo Dome, maar het eind is nog lang niet in zicht. Jaarlijks komen er steeds meer groepen en artiesten bij die de harten van de fans gaan stelen en die ongetwijfeld zijn of haar plaatsje in de Ziggo Dome gaan opeisen.
Kijk hier voor meer informatie: ziggodome.nl

Reageren