Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Origins breekt records en keert dit jaar groter dan ooit terug. Het RAW Classics-concept haalt meer dan 30 van de grootste artiesten uit de gouden periode naar de Autotron voor de grootste editie tot nu toe: “We’re pulling all strings in order to make sure this gathering will be the most unique, nostalgic and intense musical experience of your lives.”

LEES OOK: Shockerz Events werkt aan enorme upgrades voor Autotron

De roep van de liefhebbers van de vertrouwde RAW wordt vandaag de dag steeds groter, waardoor Origins ontelbare berichten binnenkreeg. Met meerdere evenementen in de Maaspoort en memorabele showcases tijdens Shockerz beantwoordt het classics-evenement nu de enorme vraag van vele fans: met de iconische muziek van de beste DJ’s van die tijd.

Origins breidt namelijk uit naar de Autotron voor The Rise of RAW. Dit betekent twee area’s gevuld met speciale showcases en albums die een enorme impact maakten in die tijd. Denk aan Warface met zijn Art of Waralbum, de eerste Phuture Noize-classics set ooit en de terugkeer van de live-formatie van B-Freqz op de mainstage. Bovendien staat de tweede area vol met artiesten zoals DJ Thera & Geck-O present Theracords en de comeback van Digital Mindz & Riiho. Sommigen noemen de Origins 2023 line-up de beste die ze in tijden hebben gezien: check alle namen hieronder.

Origins of RAW 2023 line-up

AREA 01
Warface ‘Art of War’

B-Freqz
Adaro
Alpha Twins
Crypsis
E-Force
Frequencerz
Luna & Chain Reaction ‘Minus is More’
Malice LIVE
Origins End Showcase
Phuture Noize
Regain ‘Point of no Return’
Sub Sonik ‘Strike One’
Unresolved
MC Da Syndrome

AREA 02
Alphaverb ‘Substream’

Degos & Re-Done
Digital Mindz & Riiho
Jones ‘The Mind of a Lunatick’
Low Frequency
Prefix & Density
The Geminizers
The Machine ‘Sys-X’
Theracords pres. DJ Thera & Geck-O
Wavolizer
MC Fuze

Origins is back: “Legendary RAW classics line-up!”

Origins wordt overdag gehouden op zaterdag 23 december in de Autotron in Rosmalen. Een recordaantal tickets zijn al verkocht: ga dus snel voor kaartjes en meer informatie naar de officiële website van het evenement.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Origins of Raw (@originsofraw)

Omslagfoto via Facebook-pagina Origins / Shockerz

Reageren