Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Op 19, 20 21 juni is het alweer tijd voor de 9de editie van Outlands Festival. Naast de aankondiging van de aankomende editie, heeft de organisatie echter nog iets bekendgemaakt: de nieuwe editie zal namelijk in het teken staan van The Final Destination, wat betekent dat Outlands Festival in 2020 voor de laatste keer gehouden zal worden: “The time has come…”

Via hun socials maakte de organisatie van Outlands Festival bekend dat de aankomende editie, ook de laatste zal zijn: “Na 8 memorabele jaren is het einde der tijdperken nabij. Glorie jaren welteverstaan. Riant gevuld met fantastische herinneringen, legendarische eindshows, adembenemende stages, huwelijken die zijn ontstaan en foto’s die in de hoogst genoteerde geschiedenisboeken zijn beland”, kijkt de organisatie met trots terug op de acht voorgaande jaren.

“We willen jullie nog één keer meenemen op een reis die je nooit gaat vergeten en waar dansgarantie en gezelligheid hoogtij vieren. Een magische plek die voor velen omschreven wordt als “een aanslag op de lever” en waar snoeiharde muziek louter wordt geserveerd met een weergaloze sfeer. Voor de allerlaatste maal heeft onze crew zijn krachten gebundeld en dat belooft weer verschrikkelijk veel goeds. Omdat we na deze editie voorgoed zullen vertrekken, is er unaniem besloten dat we onze grenzen voor de laatste keer gaan opzoeken én verleggen!”

Outlands Festival – The Final Destination

De laatste editie van Outlands Festival – The Final destination zal plaatsvinden op 19, 20 en 21 juni. Houd voor tickets en meer informatie over het evenement de website en de socials van Outlands Festival in de gaten.

Omslagfoto van Facebook-pagina Outlands Festival

Reageren