Hard News
Door Hard News

Het is alweer bijna tijd voor de nieuwe editie van OUTPUT! Sinds de eerste editie in 2012 is OUTPUT uitgegroeid tot een begrip onder hardstyle fans in Eindhoven en omstreken. Gevestigde namen en aanstormende acts in combinatie met een grootse lichtshow zorgen elke editie voor een groot succes en op 6 mei wordt daar nog een schepje bovenop gedaan.

Twee areas

Twee areas vol artiesten bieden de bezoekers het beste wat de raw hardstyle op dit moment te bieden heeft. Wat te denken van Crypsis, die recent nog verantwoordelijk was voor het Qapital anthem en druk bezig is met een nieuw album wat in september uit zal komen op het beruchte Minus is More label.

Ook Requiem timmert hard aan de weg met hoogtepunt het optreden op Hard Bass als 3 The Hard Way en natuurlijk de grote hit ‘Collateral Damage’. Meer Minus is More geweld mogen we verwachten van Act of Rage. Sinds  2014 is hij onderdeel van de Minus is More familie en inmiddels heeft hij zich al bewezen als grote waarde op evenementen zoals Supremacy, Qapital en vele andere podia.

The Pitcher is een naam die geen introductie meer nodig heeft. Recent heeft hij gekozen voor een nieuw muzikaal pad, het rauwe pad om precies te zijn. Met ‘Those Summer Nights’ wist hij al flink te verrassen, en op OUTPUT zal hij nog meer van zijn nieuwe sound laten horen. De host van de avond is MC Livid. Deze MC uit Noord-Holland werd ontdekt in de Kdanz in Schagen en maakt een gigantische ontwikkeling door. Aan hem de eervolle taak om de avond in goeie banen te leiden.

Output Dynamo

Aanstormende acts

Naast de grote namen is er ook ruimte voor acts waar men nog veel van zal gaan horen. The Shade stond al op festivals als Intents Festival en Rebirth en een blik op zijn agenda, met een boeking voor Defqon.1 als hoogtepunt, laat zien wat deze DJ in zijn mars heeft.

Crossfight en Deluzion zijn duo’s die al voor flink wat rumoer hebben gezorgd. Zo won Deluzion de remix contest voor X-Qlusive B-Front met hun remix van Face The Truth en wordt Crossfight’s track Shattered & Broken gesupport door grote namen zoals E-Force.
Necrosis is ook geen onbekende, want onder zijn vorige alias Pico stond hij al eerder op OUTPUT en ook op Q-Base. Aangevuld door lokale talents Tympanic en Hydraulic Fire laten deze acts flink van zich horen.

Winactie

Laat jij ook van je horen en wil je er bij zijn op 6 mei? In samenwerking met OUTPUT mag Hard News 3×2 tickets weggeven voor OUTPUT!  Doe nu mee met de winactie. Ga naar de Facebookpagina van Hard News voor meer informatie.

Reacties

  • Eric 21 april 2016 - 12:46

    Dikke line-up! Ik wil die tickets wel :D

    Quote

Reageren