Maartje Hagenbeek
Door Maartje Hagenbeek

Een leuk dagje uit met je vrienden is natuurlijk hartstikke gezellig, maar een dagje uit met je favoriete artiest lijkt wel een droom. Dedicated to Hardstyle geeft jou de mogelijkheid om deze droom uit te laten komen. In samenwerking met acht hardstyle artiesten verzorgen zij The Dedicated Experience waarin je de strijd aan kunt gaan met deze DJ’s.

Acht teams gaan de strijd met elkaar aan

En dit gebeurt in de vorm van een heus paintball toernooi. Je kunt je aansluiten bij één van de acht artiesten. Rebelion, DJ Thera, Degos & Re-Done, Bass Chaserz, Malice, Rooler, Jason Payne en MC Da Syndrome zijn aanvoerders van de teams die onderling zullen strijden tot de overwinning. Wanneer je niet verwikkeld bent in een verhit gevecht, kun je een gesprekje aanknopen met de andere DJ’s onder het genot van muziek, een hapje en een drankje.

Compleet dagje uit

Wanneer het winnende team gekroond is, kun je gezellig blijven om een biertje te drinken en aan te sluiten bij de barbecue. Vergeet dan niet om dit op tijd door te geven aan Dedicated to Hardstyle zodat zij voor genoeg vlees kunnen zorgen. Na het eten wordt de avond volledig in stijl afgesloten met sets van Dark Identity en The Shade.

Het paintball gevecht vindt plaats op 17 mei bij Paintball Nijmegen van 13:00 tot 22:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via de Dedicated to Hardstyle website. Deze tickets zijn all-inclusive, dat wil zeggen dat je bij een kaartje 500 paintballs, eten en drinken krijgt. Je bent dan dus helemaal klaar voor deze paintball battle.

The Dedicated Experience

Omslagfoto via Facebook-pagina Dedicated to Hardstyle

Reageren