Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Peacock in Concert – het beroemdste orkest uit de hardere stijlen – komt met een nieuw evenement. Na vele uitverkochte edities gaat de formatie opnieuw de samenwerking met BKJN Events aan in een nieuwe locatie: de SilverDome.

LEES OOK: Dr. Peacock over zijn langverwachte album ‘Medication Time’: “Music is a medicine, now it’s time for your Medication!”

Dr. Peacock en zijn muzikale formatie leggen de lat opnieuw omhoog en pakken daarom groots uit. Met meerdere legendarische optredens op Defqon.1 en memorabele avonden in 013 Tilburg en de AFAS Live zal Peacock in Concert in een compleet nieuw thema gaan plaatsvinden. Het wordt de grootste editie tot nu toe: een one-of-a-kind experience met een mega aantal live muzikanten op het podium.

Maandenlange voorbereidingen en repetities gaan vooraf aan deze Mad Masquerade – een speciaal project voor Dr. Peacock dat je als hardere stijlen liefhebber niet wil missen. “Are you being your true self or the mask you wear? It’s time to step out of the ordinary and into our inevitable insanity. An unparalleled celebration marked by the craziness of freedom awaits…”

Tickets voor Peacock in Concert – Mad Masquerade al eerder verkrijgbaar via pre-registratie

Peacock in Concert vindt plaats op zaterdag 4 maart 2023 in Zoetermeer. Pre-registreer je via de officiële website van het evenement om op 1 december vanaf 19:00 je kaartjes een uur eerder in huis te halen dan de anderen. Meld je aan bij het Facebook-event voor meer informatie.

Omslagfoto via Facebook-pagina Dr. Peacock

Reageren