Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Vorig jaar was het debuut van Phoenix – The Hardest Outdoor Festival. Op 5 mei vierden zij de allereerste editie met vier verschillende area’s en ruim 70 artiesten uit de hardere stijlen. Nu heeft de organisatie bekendgemaakt ook in 2019 weer terug te keren, deze keer met een splinternieuw thema. 

LEES OOK: Met snoeiharde kicks vierden we de vrijheid op de eerste editie van Phoenix Festival 

Het Phoenix Festival maakt plaats voor verschillende stijlen: zowel raw hardstyle als hardcore en uptempo artiesten waren vorig jaar achter de booth te vinden. Na een paar maanden stilte heeft de organisatie nu bekendgemaakt dat ze dit in 2019 weer dunnetjes over willen doen. In ons party-report had onze reporter het volgende over het festival te zeggen:

“De eerste editie van Phoenix festival in Oss was er een voor in de boeken. Een goed bereikbare locatie, een fantastische line-up voor elk gewenste tempo, veel toiletten en een onbeschrijfbaar goede sfeer. En dat voor een relatief klein prijsje. Ja, het festival heeft ons positief verrast.”

“Our love for raw power and high speeds is a way of life!”

Phoenix Festival 2019 – Rebels of the Road zal 11 mei plaatsvinden in de Rekken in Nuland. Kaarten zijn nu al verkrijgbaar via de officiële website van het evenement. Om alvast in de stemming te komen kun je hieronder de aftermovie van vorig jaar bekijken.

Ga jij vaak met een grote groep naar Phoenix? Organiseer dan via Party-vervoer.nl je eigen busreis! Je bepaalt zelf je opstapplaatsen en vertrektijden: uiteraard verdien je hier gratis tickets, munten en/of cashgeld mee!

Omslagfoto via Facebook-pagina Phoenix – The Hardest Outdoor Festival

Reageren