Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Phoenix Festival schakelt razend snel en heeft het eerste evenement alweer op de planning staan. Volgende week is het al zover en vind je in de Time-Out twee zalen vol Raw Hardstyle DJ’s tijdens carnaval.

LEES OOK: Kabinet wil sneller versoepelen: vanaf 25 februari weer evenementen mogelijk

Het grote nieuws is bekend: er mogen eindelijk weer evenementen plaatsvinden! Phoenix Festival is er als de kippen bij en kan niet wachten om het eerste raw-evenement van deze grootte te houden. En laat dit nou nét samen vallen met het mooiste feestje van het jaar: het gemoedelijke carnaval.

Phoenix heeft inmiddels een behoorlijke reputatie opgebouwd, toen het in onzekere tijden alsnóg feesten organiseerde om zo toch wat bezoekers te verwelkomen. Nu zijn alle remmen los en kun je je gekste outfit weer uit de kast halen, want onder andere Act of Rage, E-Force, Killshot en Rejecta zijn hier in één van de twee verschillende zalen te vinden. Check de line-up hieronder!

Phoenix Carnaval 2022 line-up

Act of Rage
E-Force
Killshot
Rejecta
Bloodlust
Sickmode
Unresolved
The Purge
Deetox
Mish
Cryex
Imperatorz
Ressurectz
Mutilator
Omnya
Vyral
Scarra
Organized Chaos
Spectre
Griever
MC Barricade
MC Synergy
SPECIAL GUEST: Vieze Jack

Phoenix Festival: “We’re back with a massive Carnaval edition!”

Phoenix Carnaval 2022 vindt plaats op zaterdag 26 februari in de Time-Out in Gemert. Ga voor tickets en meer informatie naar de officiële website. Let op: omdat het evenement volgende week al gehouden wordt, is de 1G-regel nog van kracht – je moet dus van te voren nog even via Testen voor Toegang getest worden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Phoenix Festival (@phoenix_festival)

Omslagfoto via Facebook-pagina Phoenix Festival

Reacties

 • Lynn Adriaans 26 februari 2022 - 01:47

  Hallo,

  ik heb zojuist een kaartje gekocht voor 26-02 maar heb niet gezien dat ik moest testen voor toegang. Ik ben positief getest op corona 2 weken geleden. Dus test nu nog positief…

  Zou ik mijn kaartje kunnen annuleren en geld terug kunnen krijgen?

  Ik hoor graag van u!

  Mvg,
  Lynn Adriaans

  Quote

Reageren