Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Als we de socials van Phuture Noize en Sefa moeten geloven, komt er een samenwerking onze kant op. Beide heren hebben gister een foto op hun Instagram geplaatst met de tekst: “Who’s ready?!” 

LEES OOK: Sefa & Q-dance slaan handen ineen voor The Titan Showcase op IMPAQT

Zowel Phuture Noize als Sefa hebben veel van zich laten horen dit jaar. Phuture Noize lanceerde na het succes van Black Mirror Society de ‘Deluxe editie’ van zijn album en draaide een Spotlight set tijdens The Gathering op Defqon.1. Marco nam gister al even de tijd om te reageren op de comments en liet dan ook weten dat hij Sefa’s klassieke aanpak van muziek geweldig vind. “Het is erg interessant om met hem te werken.”

Ook Sefa had een belangrijke rol tijdens Defqon.1 en sloot als eerste frenchcore DJ ooit de mainstage af. Ook is hij verantwoordelijk voor The Titan Showcase tijdens Impaqt. Tevens waren beide DJ’s verantwoordelijk voor een deel van het anthem.

Wanneer we de Phuture Noize & Sefa collab voor het eerst gaan horen, is nog de vraag

Dat er een samenwerking aan zit te komen is dus wel duidelijk. Nu rest ons alleen nog de vraag wanneer we de track voor het eerst zullen aanschouwen. Ga naar de Instagram pagina’s van Phuture Noize en Sefa om op de hoogte te blijven van deze collab.

View this post on Instagram

is it coming?! @sefavl

A post shared by phuture noize. (@phuturenoize) on

 

Reageren