Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Gisteren plaatste Marco Spronk, beter bekend als Phuture Noize, een interessant bericht op de officiële fan-pagina van de DJ. Hij maakte hierin namelijk bekend dat hij bezig is met een gloednieuwe Black Mirror Society EP voor Qlimax. 

Dit plaatste Marco via zijn persoonlijke Facebook-pagina. Hij legt dan ook uit dat hij wilde dat zijn fans de eerste waren met wie hij het nieuws wilde delen. Ook vertelt hij meer over wat de Phuture Noize EP zal inhouden:

“Er zit een grote nadruk op songwriting, vergeleken met andere (raw) hardstyle. Net als ‘Fire’ en ‘Circles and Squares’. Ik heb de lyrics zelf geschreven met hulp van andere geweldige vocalisten. Ze gaan allemaal verder waar ‘We Are The Future’ eindigde.

(Dit is zo’n beetje waarom ik stil ben geweest)“

“Let’s move the story forward“

Wanneer de EP officieel gereleased zal worden, is nog niet bekend. Wel weten we dus dat deze voor Qlimax af zal zijn en de tracks hier ook gedraaid zullen worden. Hieronder kun je de suprise-act van de DJ op de vorige editie van Qlimax terugkijken.

Update 2-11: Black Mirror Society – A New Day EP

Gisteren plaatste Marco op zijn Instagram een foto waarin hij de naam van zijn nieuwe EP weg gaf. “My new release is called Black Mirror Society – A New Eay EP. The first track – ‘A New Day’ is a track to put on in the mornin to start the day with. it’s about hope for better days to come. just where i ended with we are the future. Previews are droppin’ this month”, zo schreef hij.

Omslagfoto via Facebook-pagina Phuture Noize

Reageren