Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

Een tijdje geleden heeft Phuture Noize al aangekondigd dat hij met een nieuw album komt, maar nu maakt hij hier meer over bekend. Zo laat de hardstyle-artiest met deze productie een hele andere kant van zichzelf zien dan normaal.

LEES OOK: Phuture Noize werkt aan Black Mirror Society ‘Deluxe Edition’

Phuture Noize is bezig met de laatste beetjes van zijn nieuwe album, Black Mirror Society ‘Deluxe Edition’. Op de nieuwe CD komen tien tracks te staan, inclusief zijn laatste EP A New Day. Die productie bevat drie nummers en daarom kunnen we zeven nieuwe tracks verwachten op zijn aanstaande album. “They are all originals done by me and I hope you are going to like them.” Er is nog iets speciaals met een aantal van deze nummers, want hierbij gaan we Phuture Noize voor de eerste keer horen zingen en dat vindt hij erg spannend.

De originele versie van Black Mirror Society kan natuurlijk ook niet ontbreken bij deze ‘Deluxe Edition’ en hierdoor zal de productie twee CD’s bevatten. Het wordt dus een combinatie van bekende en hele nieuwe tracks van Phuture Noize.

Phuture Noize zingt zelf op zijn aanstaande album

De hardstyle DJ heeft al eerder aangekondigd dat zijn album eraan zit te komen, maar het is nog niet duidelijk wanneer de release plaatsvindt. Ga naar de Facebook-pagina van Phuture Noize om op de hoogte te blijven van deze productie.

Omslagfoto via Facebook-pagina REBiRTH Festival

Reageren