Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Voor velen kwam de samenwerking tussen Phuture Noize en Sefa als een verrassing, toen de twee DJ’s de collab afgelopen september aankondigden. Sindsdien hebben fans massaal uitgekeken naar de release en vandaag is het zover: ‘Apocalypse’ is eindelijk gereleased.

LEES OOK: Sefa komt met 2 uur durende livestream: “Live = Lijden”

Het was aan het einde van het vorige festivalseizoen, toen Sefa en Phuture Noize de krachten bundelden voor een collab. ‘Apocalypse’ werd toen voor het eerst gedraaid op IMPAQT tijdens The Titan Showcase van Sefa en later die dag draaiden de heren nog eens samen op de mainstage. Dit gebeurde daarna nog slechts één keer meer: tijdens het 20-jarig bestaan van Q-dance stonden de twee DJ’s tegenover tienduizenden mensen die het nummer in een uitverkocht GelreDome hoorden.

Ondertussen stookten de fans vaak het vuurtje op met de vraag wanneer de samenwerking gereleased zou worden. En ondanks dat de X-Qlusive van Phuture Noize is uitgesteld naar aanstaande september (vanwege het coronavirus), hebben de heren – in deze barre tijden – hier werk van gemaakt. Want ook al voelt het alsof de (festival)wereld op dit moment ten onder gaat, een track als ‘Apocalypse’ kunnen we wel gebruiken. “This is the end of the world…”

Het wachten is voorbij: Sefa & Phuture Noize – Apocalypse

Sefa & Phuture Noize – Apocalypse is vanaf nu te beluisteren via YouTube en ook al te pre-saven op Spotify. Voor alle beschikbare portals, klik je hier.

Omslagfoto via Facebook-pagina Q-dance

Reageren